Pojeďte si užít fajn relaxační týden u moře s trochou toho pohybu ....

Již třetím rokem jsem součástí tohoto skvělého týmu. Dovolená s Baby Clubem Elma je fajn týden, relaxace, odpočinku s trochou toho pohybu k tomu. 

Italské městečko San Bennedeto del Tronto nabízí spoustu vyžití, kde si každý najde to své. Ubytování je v rezidenci Azzura ve 4 lůžkových apartmánech, doprava je autokarová a Karel a Karel jsou předem objednáni :-)

Ráno většinou cvičíme na pláži - zlehka se projdeme nebo proběhneme a potom protáhneme na pláži za zvuku šumícího moře. Odpoledne je připraveno cvičení ve vodě - tedy v našem případě v moři :-) Dle požadavků skupiny je však možné vymyslet i řadu jiných pohybových aktivit. Celé město lemuje krásná promenáda, kde se dá jezdit na kole či kolečkových bruslích.

V nabídce jsou také fakultativní výlety (Řím, olivárna, výlet do hor atd). Stravování je individuální.  A o zábavu a dobrou partu není nouze.

Tak pokud byste si chtěli užít fajn týden před začátkem léta - kontaktujte holky z Baby Clubu Elma nebo přímo mne (viz letáček) pro více info a příhlášky :-)

když tak koukám z okna na tu zimu, už se nemůžu dočkat ....

Peťa