Taky máte někdy pocit, že to všechno hrozně letí a nic nestíháte...že ten život plyne jako písek pod rukama .....

Neuběhl ještě ani měsíc od otevření našeho malého centra, ale já mám pocit, jako když čas běží jak splašený ;-) Většina z vás mě v poslední době asi potkává roztěkanou a zlehka nervózní... no, cítím se tak, ale snažím se, aby vše běželo v klidu a postupně. Věřím, že vše se zaběhne do těch správných kolejí a už si nebudu muset psát poznámky co jsem měla udělat, mám udělat a na koho jsem ještě zapomněla :-) zatím je můj diář plný čmáranců, upomínek a úkolů...ještě, že stíhám chodit do lekcí včas a hlavně, do těch správných lekcí :-)

Jsem velmi ráda za vaše pozitivní ohlasy a komenty, za vaše nadšení při lekcích. Budeme se snažit, abychom vám stále měli co nabídnout, je stále ještě hodně práce před námi a spoustu úprav jistě ještě proběhne. 

Novinkou je náš nový rezervační systém, který mi nedal pár nocí spát...už běží...a snad běží jak má - pro ty, kteří ještě nedostali přístupové údaje - ničeho se neobávejte, jen co se potkáme v centru, hned je dostanete. A kdyby jste snad byli víc nervózní než já, že je stále nemáte - napište mi, pošlu :-) 

Pokud zjistíte, že vám něco nefunguje, nebo nesedí, neváhejte hned dát vědět, budeme vše ladit, tak, aby vše bylo k vaší plné spokojenosti.

Prosím o dodržování rezervačních pravidel - lekce jdou zrušit do 10té hodiny v den, kdy máte rezervaci vytvořenou. Pro ranní lekce je to 20h večerní. Prosím všechny bez permanentky, aby si své rezervace začali předplácet - nejlépe, aby si vytvořili účet, koupili si jeden vstup, který použijí vždy pro další návštěvu. Není nutnost mít celou permanentku, ale rezervace, kterou si budete moci vytvořit sami usnadní celý proces objednávání a popřípadě i rušení lekce. 

Akcí pro měsíc březen je spolupráce s naším partnerem - kadeřnickým salonem Mikkelsen - při zakoupení velké permanentky (té na 11 vstupů) - obdržíte voucher na vlasovou kůru Chemistry od firmy Redken (L´oreal Paris) v ceně 100 Kč místo obvyklých 480Kč. Mohu jen doporučit, sama využívám...a není to placená reklama :-) Tak třeba to někoho z vás potěší a využije této nabídky....

Přeji vám klidný víkend, plný slunce a pohody! 

;-)